Plaćanje poreza na imovinu do 15. februara

Bez autora
Feb 11 2011

Uprava javnih prihoda grada Beograda obavestila je danas sve obveznike, fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da 15. februra ističe rok za uplatu obaveze za prvi kvartal godišnjeg poreza na imovinu koji se plaća na osnovu rešenja za 2010. godinu.Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata. Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim odeljenjima Uprave javnih prihoda grada Beograda...

Plaćanje poreza na imovinu do 15. februaraUprava javnih prihoda grada Beograda obavestila je danas sve obveznike, fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da 15. februra ističe rok za uplatu obaveze za prvi kvartal godišnjeg poreza na imovinu koji se plaća na osnovu rešenja za 2010. godinu. 
Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata. 

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim odeljenjima Uprave javnih prihoda grada Beograda, koja stranke primaju radnim danima od 8 do 14 časova, izuzev srede, kada je prijem stranaka od 8 do 20 časova. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik